Finished Test Character I am working on. Updated X2

Show us your Curvy art here
Post Reply
mykyl
Curvy3D Professional
Posts: 550
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:48 pm
Location: Scotland

Finished Test Character I am working on. Updated X2

Post by mykyl »

Trying out a new way of modelling in Curvy. New for me anyway.

Image

Mike R
Last edited by mykyl on Mon Jan 31, 2005 9:08 pm, edited 2 times in total.
bigH
Curvy3D Professional
Posts: 795
Joined: Mon Nov 24, 2003 8:34 pm
Location: nc usa and http://artnutz.us/

Post by bigH »

8)
lots of color ya
mykyl
Curvy3D Professional
Posts: 550
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:48 pm
Location: Scotland

Post by mykyl »

Ok This is how it turned out. All Curvy as per usual then postwork in The Gimp 2.

Hope you like.

Bullies suck.

Image

Mike R
bigH
Curvy3D Professional
Posts: 795
Joined: Mon Nov 24, 2003 8:34 pm
Location: nc usa and http://artnutz.us/

Post by bigH »

ho ya
mykyl
Curvy3D Professional
Posts: 550
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:48 pm
Location: Scotland

Post by mykyl »

I think its finished. Everything created in Curvy and post in The Gimp. I forgot you can make hard edged objects like cubes in Curvy.

Image

Mike R
bigH
Curvy3D Professional
Posts: 795
Joined: Mon Nov 24, 2003 8:34 pm
Location: nc usa and http://artnutz.us/

Post by bigH »

even better :wink:

what new way are you using ?
Mr.Nemo
Board Chairman
Posts: 844
Joined: Wed Feb 04, 2004 10:28 pm
Location: Denver, CO
Contact:

Post by Mr.Nemo »

Thats nice mykyl. I am really bad at making a complete scene in curvy. I only use it for small things then port to max for the scenes. Nice although!
C is missing : Scream's pain of Clicking dost my Keyboard a Thinkin'. I need a new Laptop.
mykyl
Curvy3D Professional
Posts: 550
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:48 pm
Location: Scotland

Post by mykyl »

Mr Nemo,

All you do is when you have created a model part move it onto a new layer then hide that layer so that the vieport is clear again for the next part of the model. Also as with all 3d software get used to grouping the parts together. Makes it so much easier moving whole models.

Cheers

Mike R
Mr.Nemo
Board Chairman
Posts: 844
Joined: Wed Feb 04, 2004 10:28 pm
Location: Denver, CO
Contact:

Post by Mr.Nemo »

Thanks mykyl, I can't seem to get the layer thing to work, I've tried and tried and nothing will work the way I want it to :(
C is missing : Scream's pain of Clicking dost my Keyboard a Thinkin'. I need a new Laptop.
Post Reply